Velikonoční Radioautomat aneb Vyberte si pomlázku podle svého (2017)

Nabídku pořadů i možnost hlasovat najdete na webu dvojka.rozhlas.cz. Připravil Tomáš Černý.

Natočeno 2017. Premiéra 16. 4. 2017 (ČRo 2 Praha, 14:04 – 17:00 h).

Lit.: Černý, Tomáš: Velikonoční Radioautomat. Vyberte si, co chcete na Velikonoce poslouchat. In web ČRo 2 Praha, duben 2017 (článek). – Cit.: Sváteční nedělní odpoledne 16. dubna 2017 na přání posluchačů Dvojky. Vyberte si zvukový dárek z naší nabídky. Poslouchat je můžete v čase od 14:00–17:00. Hlasování uzavřeme až těsně před uvedením vybrané nahrávky.

Z rozhlasového archivu a nedávného programu Dvojky jsme vybrali příspěvky, které už vaši pozornost vzbudily anebo vás určitě osloví. Z našeho zlatého fondu vám nabízíme drobné publicistické příspěvky a reportáže, velký portrétní rozhovor, hudební publicistiku, ale i literární zastavení.

Je na vás, jestli v éteru zazní hlas Marty Kubišové, Karla Högera, Vlasty Fabiánové, Karla Kyncla, Jana Petránka, Františka Filipovského, Oty Nutze, Stanislava Zindulky, Josefa Veselého nebo Báry Hrzánové. Vyberte si! 

Nabídka 1

Nabídka 2

Nabídka 3

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)