Zapoj se! – Mariánská zjevení (2017)

Noční linka Proglasu. Budeme se zamýšlet nad fenoménem přínosu Boží Matky Panny Marie pro život jejího syna, pro život náš. V Noční lince se na vás těší šéf Proglasu Martin Holík.

Natočeno 2017. Premiéra 5. 6. 2017 (Rádio Proglas, 22:30 – 0:00 h).

Pozn.: Mariánská zjevení. Která jsou pravá? Mohou být nějaká falešná? Musím věřit? Jak s Medjugorje? Co jsou soukromá zjevení? Jsem divnej katolík, když si držím odstup? Jsou lidé, kterým se někdo nebo něco zjevuje, švihlí? Měl jsem nějaký takový zážitek, sen? Poradil jsem se o tom s někým? Co znamená, když zjevení církev „schválí“? A co když dlouho mlčí? Co si počít s nepochopitelnými skutečnostmi jako jsou rákos, vyobrazení, zorničky Panny Marie Quadalupské, nebo třeba Turínské plátno?

V SMS pište: * Věřím, že takové Boží ťafky mohou nastávat. – Nevěřím, jsou to spíš hlouposti. * Měl jsem zážitek ten a ten. – Nezažil jsem nic, ale známá ano. A jí věřím. * Nebere mě to a myslím, že jsem dobrý křesťan. – Patří to úplně přirozeně k mojí víře.

Volejte 543217242, SMSkujte 775132132, pište už nyní nebo při pořadu sem na FB nebo na zive@proglas.cz.

 

 

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)