Tobogan – 75. narozeniny Jiřiny Jiráskové (2006)

Uvádí Aleš Cibulka.

Hovoří Jiřina Jirásková.

Premiéra únor 2006. Repríza 15. 7. 2017 (ČRo 2 Praha, 11:04 h).

Lit.: anonym: Jirásková má čokoládovou cigaretu. In web Blesk, 28. 2. 2006 (článek). – Cit.: Moderátor Aleš Cibulka udělal nemožné, aby sehnal oblíbené cigaretky Jiřiny Jiráskové a potěšil ji..

Dárek k nakousnutí! Moderátor Aleš Cibulka ví, čím potěšit herečku Jiřinu Jiráskovou. K jejím nedávným 75. narozeninám se oba setkali v pořadu Tobogan Českého rozhlasu, aby zavzpomínali na hereččinu kariéru. „Dohodli jsme se ovšem s Jiřinkou, že slaví šedesátiny, a to ještě s předstihem,“ usmívá se Aleš Cibulka, který celkem brzy přišel na to, čím herečku potěšit, ovšem dlouho to nemohl sehnat. Oblíbená značka cigaret Jiřiny Jiráskové Cartier už se totiž nevyrábí. „Obvolal jsem všechny distributory, obcházel trafiky, jestli tam nemají nějakou zapomenutou krabičku. Nakonec jsem na pražském hlavním nádraží sehnal dva kartóny!“ radoval se Cibulka, který nádavkem ke skutečným přidal ještě obří čokoládovou cartierku. „K té si ovšem budu muset zapálit,“ podotkla Jiřina Jirásková se svým typickým sarkasmem.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)