Co já všechno dovedu 1/5 (2017)

Cyklus pořadů o velešikovných hostech připravila Klára Nováková.

Natočeno 2017. Premiéra 14. – 18. 8. 2017 (ČRo 2 Praha, 19:00 h.) v cyklu Klub Rádia Junior.

1. Hodina plná zajímavého povídání, písniček a soutěží. „Co já všechno dovedu?“ To nám od pondělí do pátku prozradí pět velešikovných hostů Klubu Rádia Junior. A čím začneme? Parkourem! Toto umění pohybu a přemísťování sek nám dostalo z Francie a získává si v Česku spousty nadšených následovníků. Jak by taky ne. Vždyť stačí jen mít své tělo, odvahu a pár překážek v cestě, které je potřeba přeskočit a k tomu si třeba přidat ještě salto, stojku nebo přemet! Zábradlí ani zdi vás nezastaví. Jaks parkourem začít a stát se v něm mistrem nám řekne Toman Fortn Rychtera, který se díky němu dostal i do filmu. Ptát se bude moderátorka Klára Nováková a vy můžete také!

Natočeno 2017. Premiéra 14. 8. 2017 (ČRo 2 Praha, 19:00 h.) v cyklu Klub Rádia Junior.

2. Úterní večer bude plný hudby, zpěvu, básniček i pohádek. Přijde za námi Hudební duo Gábina a Katka, které připravuje zábavně vzdělávací programy pro děti. Holky budou hrát živě na kytaru a kontrabas známý jako basa. A přivedou si i svého zvířecího kamaráda Oskárka Skřivánka! Společně si rozhýbeme svoje jazýčky a těla. Naučíme se správně dýchat, vyslovovat a dokonce si vylepšíme hlas. Jestli se chcete věnovat herectví a zpěvu, rozhodně si nenechte dnešní hlasovou lekci ujít. Těší se na vás Gabriela Fritzová, Kateřina Korbelová a moderátorka Klára Nováková.

Natočeno 2017. Premiéra 15. 8. 2017 (ČRo 2 Praha, 19:00 h.) v cyklu Klub Rádia Junior.

3. Co všechno musí umět potápěč, cestovatel a blogger? To probereme ve středečním Klubu Rádia Junior s mladým dobrodruhem Václavem Tůmou, který to vše zvládá i při zaměstnání vývojáře systémů letového provozu. Když zrovna nepracuje, tak cestuje třeba do Maroka, Číny, Thajska, Indonésie, Brazílie nebo Guatemaly. U moře učí potápění. Věnuje se reportážním fotkám a videím. Pořádá cestovatelské přednášky. Píše blog. Jak to všechno zvládá? Co nejšílenějšího na cestách ochutnal a zažil? A jak by nás naučil se potápět? Nejen na to se ho bude ptát moderátorka Klára Nováková.

Natočeno 2017. Premiéra 16. 8. 2017 (ČRo 2 Praha, 19:00 h.) v cyklu Klub Rádia Junior.

4. Co já všechno dovedu.To nám ve čtvrtečním Klubu Rádia Junior prozradí několikanásobný mistr ČR v letecké akrobacii Martin Šonka. Nad jeho vzdušnými veletoči se všem tají dech. Jak to, že se mu nezatočí hlava? Jaké to je padat střemhlav dolů? A nestýská se mu po stíhačce, se kterou létal, když ještě pracoval v armádě? A po letu rychlejším než zvuk? Nejen na to se ho bude ptát Klára Nováková. A vy se ptejte taky.

Natočeno 2017. Premiéra 17. 8. 2017 (ČRo 2 Praha, 19:00 h.) v cyklu Klub Rádia Junior.

5. Co já všechno dovedu. To nám v pátečním Klubu Rádia Junior řekne Spongebob v kalhotách ze Zátiší Bikin! A nejenom on. I český herec, dabér a hudebník Jan Maxián, který Spongebobovi propůjčil hlas. Prozradí nám, jak se dabuje. Co je na tom nejtěžší? A kterou postavičku, co namlouval, má nejradši? Spongeboba nebo Martyho z filmové série Madagaskar nebo Lichožrouty? Povídat si ale můžeme i o herectví, o hraní v kapele nebo o jeho vlastní hudbě.

Natočeno 2017. Premiéra 18. 8. 2017 (ČRo 2 Praha, 19:00 h.) v cyklu Klub Rádia Junior.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)