Mezi slovy – (Nejen) o nevyžádaných radách (2017)

Rozhovor připravil Petr Pospíšil.

Hovoří Marek Vácha.

Natočeno 2017. Premiéra 9. 12. 2017 (Rádio Proglas, 22:10 h). Repríza 14. 12. 2017 (Rádio Proglas, 9:30 h).

Lit.: Pospíšil, Petr: S Markem Váchou (nejen) o nevyžádaných radách. In web Rádio Proglas, 8. prosince 2017 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: Víra, svoboda, odvaha, vztahy, sex, celibát, marnotratný syn, ale třeba i bojové umění Krav Maga – témata rozhovoru s Markem Orko Váchou, autorem knihy Nevyžádané rady mládeži, která vyvolala nebývalý ohlas mezi čtenáři. Nenechte si ujít v sobotu 9. prosince ve 22.10.

Nakladatelství Cesta vydalo zmíněnou publikaci v roce 2017 a hned vzápětí vyvolala nebývalou vlnu ohlasů – mezi mladými, kterým je určena přednostně, ale stejnou měrou i v generaci jejich rodičů. Sám autor v úvodu říká, že se jedná o kulometnou palbu, lépe řečeno kobercový nálet. Čtenáře motivuje k odvaze žít svůj vlastní život, ne představy druhých – byť by to byly představy jejich vlastních rodičů, kamarádů, farářů či biskupů. Vede k dospělému převzetí odpovědnosti za vlastní život a činí to způsobem, který jde až „na hranu“.

O nevyžádaných radách (a nejen o nich), natočil redaktor Petr Pospíšil rozhovor, který vám nabídneme k poslechu v relaci Mezi slovy.  (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)