Když jde o vteřiny 1/7 (2018)

Série krátkých dokumentů.  Poznejte s námi zákulisí práce složek Integrovaného záchranného systému.

Natočeno 2018. Premiéra 14. – 20. 5. 2018 (ČRo 1 Radiožurnál,  8:45 h.) v cyklu Ranní Radiožurnál.

Obsah:  1.  Armádní piloti v Čáslavi hlídají letový prostor v Gripenech – 2. Češi v Makedonii. Zelenou hranici hlídají 24 hodin denně -  3. Hasiči u dopravních nehod: Nejhorší je, když děti mlčí – 4. Jedna transplantace = Stovky hodin práce desítek lidí – 5. Páteční služba na nejvytíženější dálnici v ČR -  6. Jedna noc na pražské záchrance – 7. Hasiči na letišti: Od poplachu k zásahu za 45 vteřin.

Lit.: Pařízek, Martin – Vaňura, Ondřej: Když jde o vteřiny. In web ČRo 1 Radiožurnál, 14. květen 2018 (článek + nahrávky k poslechu). – Cit.: o se děje, když se počítá každá vteřina? Martin Pařízek a Ondřej Vaňura přináší jedinečný pohled na práci složek Integrovaného záchranného systému.

Česká policie na hranicích Makedonie, převozy transplantačních orgánů přímo na operační sál, ochrana letového prostoru nad republikou a další situace, na které musí být hasiči, vojáci, policisté a záchranáři neustále připraveni. (….)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)