Host do domu – Marek Eben (2018)

Vzácným Hostem do domu bude dnes na Dvojce herec, moderátor, hudební skladatel, písničkář a také zpěvák Marek Eben. Rozhovor se bude točit hlavně kolem jeho působení na Mezinárodním filmovém festivalu. Marka Ebena se bude ptát a k poslechu rozhovoru vás zve Vladimír Kroc.

Natočeno 2018. Premiéra 3. 7. 2018 (ČRo 2 Praha, 11:04 h.).

Lit.: Kuchyňová, Zdeňka: Marek Eben: Můj obličej se nikdy nehodil. In web ČRo 2 Praha, 3. 7. 2018 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: Co by Marek Eben chtěl, aby po něm zůstalo? Marek Eben je už 23 let spojený s Mezinárodním filmovým festivalem v Karlových Varech. Je jako moderátor oblíbený. Nebyla ale právě tvář moderátora příčinou, proč přicházelo méně filmových rolí? „Taky bych si rozmyslel, jestli obsadím do role moderátora. Jako mladý jsem se do ničeho nehodil, nebyl jsem sportovec, neměl jsem obličej ani na lumpy,“ svěřuje se Marek Eben v rozhovoru.

Co by chtěl, aby po něm zůstalo? Měl šanci spolupracovat s Milošem Formanem? Chystá další desku? Jaké prožije léto? Čeká ho další StarDance? Jak ze sebe dostává stres? Poslechněte si ze záznamu.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)