Talkshow Radia Wave – Velký špatný říjen (2018)

Aleš Stuchlý, Daniel Řehák a Prokop Vejda (aka Stříbrný Rafael) vlají na standartě sebeironie v další výroční Talkshow. Průlet červí dírou mezi roky 1918 a 2018 v rozhlasovém leporelu z břitkých poznámek, nepovedených vtipů a vlasteneckých zvolání. Společné dějiny Československa budou reprezentovat mladý Čech a starý YouTuber Kovy (aka Karel Kovář) a slovenská herečka a politička Magda Vašáryová. Bereme masarykovské čapky, strojíme vraníky a hovoříme o osudu malých národů. Tohle kolečko se nepoláme, synku!

Natočeno 24. 10. 2018 (Divadlo Archa, 20:00 – 23:00 h.). Premiéra 4. 11. 2018 (ČRo Rádio Wave).

Lit.: anonym: 100 let republiky. Oslavte výročí s Českým rozhlasem. In web ČRo 100 let republiky, říjen 2018 (článek). – Cit.: (…)  Když o tom chcete mluvit…  Můžete dorazit na talkshow Radia Wave s názvem Velký špatný říjen. Ta se koná už 24. října od 20.00 v Divadle Archa. Společné dějiny Československa budou reprezentovat mladý Čech a starý YouTuber Kovy (aka Karel Kovář) a slovenská herečka a politička Magda Vašáryová. Vstupenky stojí 100 Kč a do vysílání Radia Wave se diskuse dostane 4. listopadu. (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)