Blízká setkání – Vlastina Kounická Svátková (2019)

Host herečka Vlastina Kounická Svátková. Moderuje Tereza Kostková. Rozhovory s osobnostmi, které znáte, anebo které stojí za to poznat. Dialogy, které pohladí po duši hosty i posluchače. S Dvojkou můžete prožít blízké setkání s novým zajímavým člověkem každý všední den.

Natočeno 2019. Premiéra 15. 2. 2019 (ČRo 2 Praha, 11:04 h.).

Lit.: Kuchyňová, Zdenka – Kostková, Tereza: Vlastina Kounická Svátková: Bulimii jsem přemohla díky synovi. In web ČRo 2 Praha, 15. únor 2019 (článek + nahrávka k poslechu) – Cit.: Vystudovala pedagogiku, pracovala jako redaktorka, vyrábí šperky, je trojnásobnou maminkou, hraje. Napsala tři knihy, tu poslední Prostor pro duši i sama vydala a připravuje třetí dotisk. Je určená ženám, které opakují své chyby, a vychází z vlastní životní zkušenosti.

Mohli jste ji vidět ve filmech Gangster Ka, Nevinné lži, Ženy v pokušení, ale i v bondovce Casino Royale. Těžko věřit, že by se musela poprat s bulimií, za kterou mohla netaktní poznámka jejího přítele. „U mě to skončilo, když jsem zjistila, že čekám dítě, kterému přece nemůžu ubližovat. A postupně jsem se přijala taková, jaká jsem.“

Které knížky ji ovlivnily? Proč je ambasadorkou nadací Anabel a Sudička? Jaké filmy ji čekají?

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)