Náš host – Eugene Chaplin (2019)

Připravil Stanislav Jurík.

Hovoří Eugene Chaplin.

Připravil ČRo Plzeň v roce 2019. Premiéra 26. 2. 2019 (ČRo Plzeň, 11:25 – 12:00 h.).

Lit.: Jurík, Stanislav – Duršpek, Rostislav: Syn Charlieho Chaplina exkluzivně ve vysílání Českého rozhlasu Plzeň. In web ČRo Plzeň, 23. únor 2019 (článek). – Cit.: Baletní soubor plzeňského divadla pozval pana Eugena Chaplina do západočeské metropole, a to u příležitosti uvedení baletu Chaplin na jevišti Nového divadla.

Eugene Chaplin si v Plzni prohlédl budovy Divadla J. K. Tyla, byl také na exkurzi v pivovaru. Před samotným představením a autogramiádou se pak ochotně postavil před náš rozhlasový mikrofon.

Poslechněte si exkluzivní rozhovor, který budeme vysílat v rámci pořadu Náš host v úterý 26. února od 11:25 do 12 hodin.

Dozvíte se například, co si Eugene Chaplin pomyslel, když se dozvěděl, že se v Plzni hraje balet o jeho tatínkovi. Jak Charlie Chaplin vnímal odchod z USA, a jak hodnotil svůj život ve Švýcarsku. I to, proč se Eugene Chaplin nestal hercem, ale zvukařem, producentem a ředitelem festivalu komedie.

Nalaďte si nás!

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)