Blízká setkání – Michaela Jílková (2019)

Host moderátorka Michaela Jílková. Moderuje Aleš Cibulka. Rozhovory s osobnostmi, které znáte, anebo které stojí za to poznat. Dialogy, které pohladí po duši hosty i posluchače. S Dvojkou můžete prožít blízké setkání s novým zajímavým člověkem každý všední den.

Natočeno 2019. Premiéra 20. 8. 2019 (ČRo 2 Praha, 11:04 h.).

Lit.: Cibulka, Aleš – Horálková, Elena: Michaela Jílková: Doma s dětmi o všem hlasujeme. Konečné slovo mám ale já. In web ČRo 2 Praha, 20. srpen 2019 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: Duel, Aréna, Kotel, Máte slovo. S těmito pořady je spojená moderátorka Michaela Jílková, která je kromě toho i pečlivou a hlavně demokratickou matkou.

„V mezilidských vztazích považuji za nejdůležitější komunikaci. Mám to i s dětmi, takže u nás se pořád povídá. Diskutujeme doma o tom, co budeme jíst, co budeme dělat… Zkrátka úplně o všem. Pak hlasujeme, a protože jsme tři, tak většině se to přizpůsobí. Pokud jde o výchovný moment, že se někdo třeba má jít učit, tak se dlouho diskutuje. Za tu dobu by se udělalo věcí! Pak mám ale konečné slovo já,“ přiznala Michaela Jílková v rozhovoru s Alešem Cibulkou.

Tak to u nás chodí

A jestli občas doma padne: mami, nejsi v televizi? „To víte, že jo! Děti si taky všimly, že když se debata rozvášní, tak někdy říkám: Moment! A říkám prý i: Vážení, musíme se na tom domluvit.“

„Jsem hrozně ráda s dětmi a taky mám tři psy: jeden se jmenuje Tarzan, druhý Ibar a třetí Hercul. Je to jezevčík a vypadal velmi inteligentně, proto Hercul. Ukázalo se ale, že zas tak inteligentní není, ale je dominantní. Takže si připadám jako krotitelka divé zvěře,“ smála se v Blízkých setkáních Michaela Jílková.

Vypadá odpočatě, opravdu se tak cítí? Umí vůbec odpočívat? Jak se připravuje na vysílání? Jak se zpětně dívá na své pořady? Co dělá o prázdninách?

.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)