Klub Rádia Junior – Kateřina Cajthamlová (2019)

Výživová specialistka Kateřina Cajthamlová v Klubu Rádia Junior.

Natočeno 2019. Premiéra 11. 11. 2019 (ČRo Rádio Junior, 19:00 h.; 44 min.).

Lit.: anonym: Děti zbytečně moc mlsají bonbony a pijí sladké nápoje, varuje Kateřina Cajthamlová. In web ČRo Radio Junior, 11. listopad 2019 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: Jak uspořádat super dětskou párty? Co hostům nabídnout k zakousnutí? Nechte se inspirovat tipy známé výživové specialistky.

V Klubu Rádia Junior si Roman Víšek a Kateřina Cajthamlová povídali o jídle a pořádání dětských oslav. Kateřina má ráda, když mají taková setkání nějaké téma. „Pamatuji si na jednu šílenou oslavu, to jsme byli jako pionýři,“ vzpomíná na obzvláště vydařenou party, při které zažila spoustu legrace.

Kateřina je expertka na jídlo, a tak nám prozradila i jeden zajímavý recept, který zvládne úplně každý. Poslechněte si rozhovor a vyzkoušejte ho taky.

A co doporučuje jako občerstvení na oslavu s kamarády? Připravte třeba misku oříšků, pěkně barevný ovocný salát nebo vlastní pomazánku. (….)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)