Blízká setkání – Vendula Pizingerová (2019)

Host: ředitelka Kapky Naděje Vendula Pizingerová. Moderuje Stáňa Lekešová. Vendula Pizingerová má svojí Kapku naděje. Kde všude je třeba její pomoci? Dodává jí mladší manžel energii? A kde ji vlastně bere? A kde bude trávit Vánoce?

Natočeno 2019. Premiéra 20. 11. 2019 (ČRo 2 Praha, 11:04 h.).

Lit.: Horálková, Elena – Lekešová, Stanislava: Můj život byl plný vzletů a pádů. A určitě ještě bude, je přesvědčená Vendula Pizingerová. In web ČRo 2 Praha, 20. listopad 2019 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: Má za sebou těžkou životní zkoušku, po které založila Nadační fond Kapka naděje. Nad svým osudem kroutí hlavou a myslí si, že ani její syn to nebude mít jednoduché.

„Když jsem v punčocháčích tancovala před televizí na Včelku Máju, nevěřila bych, že autora hudby si jednou vezmu za manžela. A že skončím u syna své kamarádky. Já mám tak absurdní věci v životě, že je to zvláštní.“

„Můj život byl plný vzletů a pádů. A určitě ještě bude, protože jsem chodící katastrofa. Ale už jsem si na to zvykla. Když stojíte před těžkým životním rozhodnutím, tak vidíte v tunelu černo. Ale na konci je vždycky světlo,“ je přesvědčená Vendula Pizingerová. (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)