Single (2019)

Zuzana Řezníčková. Dokument. Singles žijí svůj život bez partnera. Někdy radostně a dobrovolně, jindy spíše z nutnosti. Snahy o změnu vztahové situace jsou ale různé, jak ukazuje dokument Zuzany Řezníčkové a jeho tři protagonisté.

Natočeno 2019. Premiéra 5. 12. 2019 (ČRo 2 Praha, 18:30 h.; 28 min.).

Pozn.: Autorka dokumentu se během jeho přípravy stačila seznámit a vdát se.

Lit.: Řezníčková, Zuzana: „Když máte čas jenom na sebe, tak to taky není dobrý.“ Dokument Single o životě kolem třicítky. In web ČRo 2 Praha, 5. prosinec 2019 (článek+ nahrávka k poslechu). – Cit.: Singles žijí svůj život bez partnera. Někdy radostně a dobrovolně, jindy spíše z nutnosti. Snahy o změnu vztahové situace jsou ale různé, jak ukazuje dokument Zuzany Řezníčkové a jeho tři protagonisté.

Jana, Ondra, Verča. Všichni kolem třiceti a již řadu let single. Život bez partnera si někdo z nich vybral dobrovolně, jiný nedostatek zájmu druhého pohlaví snáší těžce.

Jak se vypořádávají se samotou, kterou pociťují po emocionální nebo fyzické stránce, ale i po stránce ekonomické? Jde pouze o neochotu se přizpůsobovat jinému člověku? Nebo s někým chodit není vlastně až tak důležité?

(…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)