Blízká setkání – Jakub Vágner (2019)

Host rybář Jakub Vágner. Moderuje Tereza Kostková. Dobrodruh Jakub Vágner je náš nejznámnější rybář, také milý a elegantní muž. Co nejexotičtějšího zažil na svých cestách? Co by ještě zakusit chtěl? A co už naopak nikdy? Do které skupiny patří tanec, a co se díky němu naučil? A jak se dá tolikrát přečkat malárie?

Natočeno 2019. Premiéra 9. 12. 2019 (ČRo 2 Praha, 11:04 h.; 32 min.).

Lit.. Kostková, Tereza – Horálková, Elena: Naši se mě ptali, jestli se míním živit chytáním vánočních kaprů, vzpomíná Jakub Vágner. In web ČRo 2 Praha, 9. prosinec 2019  (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: S vášní pro ryby se asi narodil. Přesto se věnoval hudbě i sportu. Ryby zvítězily, i když rodina pro jeho rozhodnutí neměla zpočátku moc pochopení.

Rozhodující vliv měl na jeho rozhodnutí dědeček. Řekl mu, aby se jedné věci věnoval naplno. „A rozhodni se podle srdce,“ poradil mu. A tak skončil Jakub Vágner u ryb, které se mu staly nejen vášní, ale i profesí. (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)