Blízká setkání – Miroslav Hanuš (2019)

Host herec Miroslav Hanuš. Moderuje Tereza Kostková. Mirek Hanuš je také skvělý režisér. Chce si zkusit něco dalšího? Co nastalo, když veřejně přiznal boj s depresí? Je minulostí? A kdy si z radosti naposledy vesele poskočil?

Natočeno 2019. Premiéra 10. 12. 2019 (ČRo 2 Praha, 11:04 h.)

Lit.: Horálková, Elena – Kostková, Tereza: Je to příjemné, když tě zastaví policajti a znají tě, směje se Miroslav Hanuš alias Korejs. In web ČRo 2 Praha, 10. prosinec 2019 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: Miroslav Hanuš je herec, schopný srůst s rolí tak dokonale, že tomu ostatní věří. Přestože pro něj prý popularita nic neznamená, jsou chvíle, kdy pomáhá.

Popularitu mu zajistila role nepříjemného šéfa Korejse v seriálu Případy 1. oddělení. „Je to příjemné, když tě zastaví policajti a znají tě. Zastavili mě nedávno na skútru, když jsem jel na trénink do StarDance. Měl jsem čerstvě propadlou technickou.“

„Dojeli mě, zablikali, já slezl. Policista na mě koukal, rovnou mi tykal, a povídá: Hele, z kterýho jsi oddělení? Říkám: Z prvního. A on: Jo, jasný, už vím. Hele, máš propadlou technickou. A odjel. Dobrej borec! A já doteď nevím, jestli si opravdu myslel, že jsem od policajtů,“ smál se v Blízkých setkáních Miroslav Hanuš. (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)