Host Lucie Výborné – Marek Adamczyk (2020)

Viděli jsme ho ve filmech Lidice, Zloději zelených koní nebo jako čerta Matěje v pohádce Nejlepší přítel. Marek Adamczyk si vysloužil pozornost i svým vztahem se známou sportovkyní. Ale jaký vlastně je? Co mu dala půlroční herecká stáž v Londýně? A kdy naposledy surfoval v Portugalsku? Zeptá se Lucie Výborná.

Natočeno 2020. Premiéra 14. 1. 2020 (ČRo 1 Radiožurnál, 9:06 h.).

Lit.: Výborná, Lucie – Duchková, Anna: Vrcholový sport je vlastně taky showbyznys, říká herec Marek Adamczyk. In web ČRo 1 Radiožurnál, 14. leden 2020 (anotace + nahrávka k poslechu). – Cit.:   (…) Kromě DAMU má 32letý herec známý třeba z filmu Lidice nebo seriálu Poldové a nemluvně za sebou také studium rétoriky v Londýně. „Teď se sice mohu nabízet zahraničním produkcím, ale zatím to většinou nevyšlo. Je lepší si to nebrat osobně,“ říká střízlivě. Kromě herecké práce je známý i díky rodinným vazbám – jeho dědeček Karel Kraus byl významný literární teoretik a dramaturg, jeho partnerkou je olympijská vítězka Eva Samková. „Děláme si vzájemně sparing partnery,“ směje se.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)