My dva a čas – Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal (2020)

Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal u Jana Čenského.

Natočeno 2020. Premiéra 23. 2. 2020 (ČRo 2 Praha, 58 min).

Lit.: Kuchyňová, Zdenka – Čenský, Jan: „Herci jedí na hostinách jenom chleba.“ Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal u Jana Čenského. In web ČRo 2 Praha, 23. únor 2020 (článek + nahrávka k poslechu) – Cit.: Na pořadu Pochoutkový rok spolupracují 17 let. Vybrali si mě do poroty, protože vědí, že mi chutná, říká Naďa Konvalinková, která přišla do studia s Patrikem Rozehnalem.

„Přečteme si recepty od posluchačů a za autorem pošleme Patrika, který všechno natočí,“ prozrazuje vznik pořadu Pochoutkový rok Naďa Konvalinková. „Porota pak zkontroluje, jestli jejich původní představa odpovídá tomu, co posluchači uvařili,“ dodává Patrik Rozehnal. Obor ho tak zaujal, že se po vysokých školách vyučil kuchařem.

Jak je to s jídlem ve filmu? Hodují herci na hostinách? „Když jsme točili Prince a chuďase, tak nejlepší šéfkuchaři udělali mísy s rybami a stůl plný dobrot. My dostali kousek chleba a říkali si, že si dáme po natáčení. Točili jsme celý den ve vedru v pavilonu se skleněnou střechou a večer to bylo zkažené. To byl smutek,“ vzpomíná Naďa Konvalinková. (..)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)