Host Radiožurnálu – Jiří Hamza (2020)

Hostem je Jiří Hamza, prezident Českého svazu biatlonu. Na závody Světového poháru v Novém městě na Moravě sice nemohou diváci, ale Radiožurnál tam bude. Jaké těžkosti opatření proti koronavirové nákaze organizátorům i závodníkům přinesla? Kde může český biatlon najít svoje nové naděje? A budeme se ptát také odborníků na údržbu trati nebo servismanů ze zázemí šampionátu. Z Nového Města na Moravě moderuje Michaela van Erne.

Natočeno 2020. Premiéra 8. 3. 2020 (ČRo 1 Radiožurnál, 10:06 h).

Lit.: van Erne, Michaela: Teprve čas ukáže, zda uzavřít biatlon divákům bylo rozhodnutí správné, říká Jiří Hamza. In web ČRo 1 Radiožurnál, 8. březen 2020 (anotace + nahrávka k poslechu). – Cit.: (…) Říkám si, že biatlon je fajn, ale není to nejdůležitější věc na světě, smiřuje se prezident Českého svazu biatlonu Jiří Hamza s tím, že brány Vysočina Areny v Novém Městě na Moravě se uzavřely divákům. V improvizovaném studiu Radiožurnálu také vysvětluje, že organizaci SP překopali a ekonomicky je to špatné, ale čas ukáže, zda rozhodnutí uzavřít akci divákům bylo správné, nebo špatné. A jak je na tom český biatlon v době generační proměny? „Máme spoustu talentů,“ ubezpečuje.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)