Xaver a host – Marek Němec (2020)

Marek Němec hostem Luboše Xavera Veselého.

Natočeno 2020. Premiéra 27. 4. 2020 (ČRo Region, 28 min.).

Lit.: Myslivečková, Jana – Chládková, Jana – Veselý, Luboš Xaver: Herec Marek Němec: Roli doktora v Modrém kódu jsem se učil po nocích v prázdné vaně. In web ČRo Region, 27. duben 2020 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: Marek Němec se stal populárním zejména rolí doktora Davida Hofbauera v seriálu Modrý kód. Televizním divákům se představil také jako reportér Tomáš Winter v seriálech Expozitura a Atentát. Kromě herectví se věnuje i divadelní režii a moderaci. V televizi uvádí rodinný pořad TamTam a moderuje dětský pořad Studio Kamarád.

Díky roli doktora Davida Hofbauera v seriálu Modrý kód se herec Marek Němec stále ještě setkává s tím, že od něho chce někdo ošetřit, například záděru. V takovém případě si dělá legraci, že se specializuje jen na složité zákroky. Na roli v seriálu se připravoval velmi pečlivě, ale později se ukázalo, že formát seriálu neumožňuje, aby všechny nabité zkušenosti předvedl: „Trénoval jsem všechno možné, chodil jsem i na box, protože tento sport k mé roli patřil. Texty jsem se učil doma v prázdné vaně po nocích, abych nebudil vrzajícími parketami manželku a děti.“ (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)