Seriál Radiožurnálu – Okresní přebor po pandemii 1/7 (2020)

Koronavirus zastavil život nejen ve velkých sportovních klubech,  ale také na vesnických sportovištích. Jak se s neplánovanou přestávkou vypořádaly menší okresní kluby? Připravila Anna Duchková.

Natočeno 2020. Premiéra 1. dílu 29. 6. 2020 (ČRo 1 Radiožurnál, 8:50 h.).

Obsah: 1. Hřiště vypadají lépe, než je na konci sezóny běžné. Kluby se o ně v karanténě staraly (3:12) - 2. Ve Frýdlantu ožilo hřiště i fotbalová hospůdka. „Nejčastěji řešíme, jak hrajou,“ tvrdí diváci (3:31) – 3. Zájem o národní házenou klesá. Mladí mají jiné zájmy, soudí trenér (3:23) – 4. „Hrozně mě to baví,“ říká mladá hasička na jednom z prvních tréninků po koronavirové krizi (3:25) – 5. Fotbal v obci být musí, to by jinak nebyla vesnice, říká předseda malečovského klubu Pavel Kůstka (4:00) -

Lit.: and: Okresní přebor po pandemii. In web ČRo 1 Radiožurnál, 3. červenec 2020 (anotace + nahrávka k poslechu). – Cit.: Koronavirus zastavil život nejen ve velkých sportovních klubech,  ale také na vesnických sportovištích. Jak se s neplánovanou přestávkou vypořádaly okresní kluby? Daří se jim udržovat sportoviště v chodu? Jak je na tom hasičský sport u nás? A kde koronavirová pauza sportu na okresní úrovni naopak pomohla? Nalaďte si od pondělí do neděle Ranní Radiožurnál vždy krátce před devátou.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)