Blízká setkání – Ilona Svobodová (2020)

Host: herečka Ilona Svobodová. Moderuje Aleš Cibulka. Rozhovory s osobnostmi, které znáte, anebo které stojí za to poznat. Dialogy, které pohladí po duši hosty i posluchače. S Dvojkou můžete prožít blízké setkání s novým zajímavým člověkem každý všední den.

Natočeno 2020. Premiéra 14. 7. 2020 (ČRo 2 Praha, 11:04 h.; 32 min.).

Lit.: eh – Cibulka, Aleš: Bardi dřív zvládali i večírky. To já se musím ráno trochu déle mátořit, vtipkuje Ilona Svobová (sic!). In web ČRo 2 Praha, 14. červenec 2020 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: Nedávno oslavila kulatiny. „Jsem chodící optimismus, takže moje šedesátka vypadá takhle,“ směje se herečka, která má za sebou spoustu krásné práce. Ale změna je život.

„Teď dostávám spoustu esemesek, protože se opakovala spousta věcí a dabingů v rozhlase s nejlepšími lidmi. Tak na to jsem hrozně pyšná, že jsem měla tu čest potkat se s bardy, jako byli pánové Vinklář, Sklenčka, Adamíra…“

Dodnes jí prý vrtá hlavou jedna věc: „Hráli velký role, točili velký role a k tomu tam neustále byly různý večírky a setkání. A ráno byli všichni čerství. A byli v mém věku! To já se musím po večírku trochu déle mátořit.“   (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)