Čelisti – Vyhonit ďábla (2021)

Čo spojuje erotiku a umenie? Kdo je nejpěknější filmová držka? Proč musel Aleš svléct tygra? Je Vyhonit ďábla nové Peříčko? Byla by Zuza Belohorcová lepší Nadějná mladá žena než Carey Mulligan? A žilo se v devadesátkách líp? Připravil Aleš Stuchlý, Vít Schmarc a Tereza Kunderová.

Natočeno 2021. Premiéra 19. 2. 2021 (ČRo Rádio Wave, 44 min.).

Lit.: Stuchlý, Aleš – Schmarc, Vít – Kunderová, Tereza: „Moja stará mama si myslí, že robíme Peříčko.“ Koho milují nadějné mladé ženy z Vyhonit ďábla a jaký film je poznamenal? In web ČRo Radio Wave, 19. únor 2021 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: Člen kapely Kelly Family Angelo byl v Německu pokutován za to, že nechal na koncertě zpívat čtyřletého syna, přitom sám kdysi vystupoval ve dvou a půl letech. „To byla jiná doba, devadesátky! Tehdy si ještě dětský práce lidi vážili,“ teskní Vítek. Aleše ale víc rmoutí, že Ota Černý už se nepodělí o tajemství kariéry vybudované na překotné mluvě. Budiž mu útěchou, že díky návštěvě dívek z podcastu Vyhonit ďábla se možná k mluvení přiučí i něco jiného. O filmu, samozřejmě.

Terézia Ferjančeková se Zuzanou Kašparovou jsou podle babičky první jmenované v podstatě aktualizovanou verzí kultovního Peříčka, do kterého v současném globálním měřítku fušuje i Gwyneth Paltrow. Holky sice na rozdíl od této multifunkční divy nehrály v žádném hollywoodském snímku, o tématech týkajících se sexu ale umí mluvit stejně otevřeně a navíc daleko příčetněji. Kdyby prodávaly vaginální svíčky, určitě by nevybuchovaly, a mezi slavnými ksichty si taky zvládnou vybrat zajímavější kusy než Gwyneth. (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)