Brambora s vejcem – Vica Kerekes (2020)

Proč herečka ze Slovenska s maďarskou národností nerada telefonuje? Zjistíte v telefonickém minirozhovoru. Připravil Aleš Stuchlý.

Natočeno 2021. Premiéra 17. 6. 2020 (ČRo Rádio Wave, 15 min.).

Lit.: Stuchlý, Aleš – Veselková, Ivana: Vica Kerekes: Zajímá mě bytí. In web ČRo Radio Wave, 17. červen 2020 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: Ivana se na úvod podělila o svůj literární tip na knihu Sexy mlékař, kterou zhltla během víkendu, a nestydí se za to. Aleš jako správný investigativní žurnalista zjišťoval, kam dál na své cestě ke čtenářskému dnu bude Ivana pokračovat, a nabízel jí další tituly od autorky Sexy mlékaře, jako je například Sexy hoteliér, Hřebec nebo Samec.

Ivaniny čtenářské tipy ale rozhodně nejsou tak zajímavé jako rady do života od herečky Vici Kerekes, které jsme se dovolali do Budapešti (nejspíš, asi). V čem je podle rodačky z městečka Fiľakovo maďarská metropole lepší než Praha? „Je to světlejší. Asi možná i ten Dunaj toho hodně udělá… Široká voda,“ vysvětlovala Vica, která se skutečným jménem jmenuje Eva.

Ivana jako přízemní a praktický člověk zjišťovala, co by rodačka ve znamení Berana doporučila v Budapešti navštívit. „Já bych určitě navštívila vinotéku. To je moje oblíbené místo, kam chodím každý den… Dávám si tam kávičku a vínko a mám tam různá rande a tak dál. A jmenuje se to Palack,“ svěřovala se představitelka Šarloty z filmu Muži v naději. (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)