Xaver a host – Karolina Gudasová (2021)

Zpěvačka Karolina Gudasová hostem Luboše Xavera Veselého.

Natočeno 2021. Premiéra 8. 7. 2021 (ČRo Region, 26 min.).

Lit.: Djo – Veselý, Luboš Xaver: Zpěvačka Karolina Gudasová: Hokejistu jsem nikdy nechtěla, brácha mě před nimi chránil. In web ČRo Region, 8. červenec 2021 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit: Zpěvačka, muzikálová herečka a tanečnice Karolina Gudasová se tak trochu vymkla z hokejové rodiny, nicméně její srdce nakonec získal slavný brankář. „Nikdy jsem hokejistu nechtěla a brácha mě před nimi chránil,“ směje se při vzpomínce.

Karolina Gudasová se narodila v Mnichově, její otec byl slavný hokejový obránce a v té době tam hrál. Díky hokeji se hodně stěhovali, z Německa se přesunuli do Švédska, pak do Finska, ale nejvíc let strávila v českém Berouně. Kde se cítí doma? „Jsem doma tam, kde mám rodinu, kde je jídelní stůl a dobré jídlo. Tím, že jsme se hodně stěhovali, tak to místo pro mě není důležitý.“

Manžela, brankáře Michala Neuvirtha, poznala ve Philadelphii, když se tam vydala na výlet za bratrem, hokejistou Radko Gudasem. „Brácha mě vlastně před hokejisty chránil a nechtěl, aby jeho ségra byla tématem v kabině.“ (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)