Kompot – Kurková, Porizkova, Soukupová, Houdová. Jak vlivné jsou české modelky žijící v zahraničí? (2021)

Pořad o životech topmodelek, traileru House of Gucci a nepadnoucích kalhotách Orlanda Blooma připravili Hana Trojánková Biriczová a Šimon Holý.

Natočeno 2021. Premiéra 3. 8. 2021 (ČRo Rádio Wave, 44 min.).

Lit.: Trojánková Biriczová, Hana – Holý, Šimon: Kurková, Porizkova, Soukupová, Houdová. Jak vlivné jsou české modelky žijící v zahraničí? In web ČRo Radio Wave, 3. srpen 2021 (článek + nahrávka k poslechu) – Cit.:  „Jediný způsob, jak nestárnout, je umřít.“ Bonmot z Instagramu prostějovské rodačky Pauliny Porizkové obletěl minulý týden celý svět. I její o dvě dekády mladší kolegyně z modelingu Karolína Kurková a Hana Soukupová patří ve Spojených státech k elitě. Dvaačtyřicetiletá Helena Houdová zůstala v povědomí hlavně Čechům, které ale zásobuje svými alternativními i kontroverzními názory. Poslechněte si díl o vlivných českých modelkách v zahraničí v podcastu Kompot.

Minulou sobotu byla Karolína Kurková jednou z hvězd galavečera na italském ostrově Capri vedle Johna Legenda, Katy Perry a Orlanda Blooma. Znamená to, že je na olympu modelek spolu s Kate Moss a Naomi Campbell? O Paulině Porizkové a jejím inspirativním vztahu ke stárnutí, ale i randění v šestapadesáti píší každý den světová média. Proč ji vydědil zemřelý manžel Ric Ocasek? Zjistíte v Kompotu.

Pohádkově bohatá Hana Soukupová kdysi v newyorské prestižní Trump Tower věšela drahé obrazy na chodby, aby potěšila své sousedy. Jak se ze studentky keramické střední školy v Karlových Varech stala sběratelka Andyho Warhola? I bývalá miss Helena Houdová žije už několik dekád v zahraničí. Co možná znamenal její nevkusný instagramový post, ve kterém jako odpůrkyně roušek urazila přeživší holocaustu? Pusťte si novou epizodu podcastu Kompot! (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)