Seriál Radiožurnálu – Znovu před oponou 1/7 (2021)

Připravily Adéla Burešová (1), Zuzana Filípková (2), Klára Kohutová (3), Michaela Vetešková (4) a další.

Natočeno 2021. Premiéra 1. dílu 13. 9. 2021 (ČRo Plus, 8:50 h.) v cyklu Seriál Radiožurnálu.

Obsah: 1. díl: Taneční představení Robot Radius: signály z hudby i těla přenesené do projekce (2:45) – 2. díl: Vina? Inscenace v Dejvickém divadle v režii Ivana Trojana nastavuje zrcadlo nám samotným (3:11) – 3. díl: Divadlo Mír už zase hraje. „Chlap na zabití je klasická situační komedie, diváci se budou smát,“ slibuje Albert Čuba (2:49) – 4. díl: Intimní sdílení příběhu. Inscenace Do tmy na Jatkách 78 vrací život knize Anny Bolavé (3:05) – 5.

Lit.: and: Znovu před oponou. Nový seriál vám napoví, jak bude vypadat podzim na divadelních prknech. In web ČRo 1 Radiožurnál, 16. září 2021 (článek + nahrávky k poslechu). – Cit.: Kultura se začátkem září naplno vrátila do života a jen při listování programy divadel je jisté, že bude z čeho vybírat. Divadelníci v těchto dnech uvádějí odložené a velmi očekávané premiéry. Co připravují pražské scény Laterna Magika, Jatka 78 nebo Dejvické divadlo? A na co lákají v ostravském Divadle Mír, v Národním divadle v Brně nebo v Jihočeském divadle? Reportéři Radiožurnálu vás v novém seriálu vždy od 8:50 zvou za kulturou. (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)