Hovory Plus – Tereza Pergnerová (2022)

Do Hovorů dnes přišla Tereza Pergnerová. Moderátorskou kariéru odstartovala v rádiu, ale proslavila se v devadesátkách pozdravem Čágo bello šílenci v hitparádě ESO. Prošla si závislostí na heroinu, ale dokázala se odrazit ze dna k novému začátku. K mikrofonu Českého rozhlasu Plus ji pozval Vlastimil Ježek.

Natočeno 2022. Premiéra 27. 1. 2022 (ČRo Plus, 22:05 h.; 24 min.).

Lit.: lup – Ježek, Vlastimil: Pergnerová: Z čágo belo jsem chtěla záhy ukročit někam, kde je ta vážnější Tereza. In web ČRo Plus, 27. leden 2022 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: „Už po několika měsících, kdy se začalo vysílat Eso, jsem cítila, že se nedějí úplně šťastné věci pro mou duši. Snažila jsem se to nějak pro sebe pojmenovávat, co se ve mně odehrává. A trošku jsem tomu úspěchu nerozuměla – tomu, jak jsem byla vystavena na podstavec a pro některé jsem byla až nedotknutelná, přitom sama jsem se tak nikdy necítila,“ popisuje Tereza Pergnerová své televizní začátky.

„Byla jsem obyčejná mladá holka. A ani to řemeslo jsem v ruce pořádně nedržela. A s tím se opravdu strašně špatně dospívá,“ dodává v pořadu Hovory. Pergnerové bylo tehdy kolem 20 let, sláva jí vzala svobodu a stvořila postavu, kterou lidé znali a chtěli. (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)