Dvacet minut Radiožurnálu – Michal Šalomoun (2022)

Hostem je Michal Šalomoun, ministr pro legislativu a předseda Legislativní rady vlády. Evropská komise vede vůči Česku 19 řízení kvůli tomu, že zákonodárci nestíhají v daných termínech schválit legislativu vycházející z evropských směrnic. Kdo je za legislativní dluh odpovědný? Čeho se neschválené zákony týkají? A neměla by si poslanecká sněmovna zkrátit letní volno? Moderuje Tomáš Pancíř.

Natočeno 2022. Premiéra 13. 7. 2022 (ČRo 1 Radiožurnál – ČRo Plus, 17:06 h.).

Lit.: jkh – Pancíř, Tomáš: Osmnáct evropských směrnic jsme nepřijali vůbec, sankce proto mohou přijít rychle, vysvětluje Šalomoun. In web ČRo 1 Radiožurnál, 13. červenec 2022 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: Evropská komise vede vůči Česku 19 řízení kvůli tomu, že zákonodárci nestíhají v daných termínech schválit legislativu vycházející z evropských směrnic. Kdo je za legislativní dluh odpovědný? Čeho se neschválené zákony týkají? A neměla by si poslanecká sněmovna zkrátit letní volno? Tomáš Pancíř se ptal Michala Šalomouna, ministra pro legislativu a předsedy Legislativní rady vlády. (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)