Zrcadlo – Tereza Robinson (2022)

Koučka, máma, partnerka. Původně z médií, odkud odešla, když se chtěla víc věnovat dceři. Jak se stala koučkou, pomáhající rodinám s těžkým osudem? O čem je její iniciativa Srdcem Robinson? Jak se v její práci zrcadlí její osobní život a osud jejího syna? A stíhá se u všech svých aktivit dívat do zrcadla? Připravila Markéta Oddfish Nešlehová.

Natočeno 2022. Premiéra 17. 7. 2022 (ČRo 2 Praha, 18:30 h.; 24 min.).

Lit.: Nešlehová, Markéta: Hodně jsem plakala. Myslela jsem si, že mám postiženého syna za trest. Zrcadlo koučky Terezy Robinson. In web ČRo 2 Praha, 17. červenec 2022 (anotace + nahrávka k poslechu) – Cit.: Má odžito za několik těžkých životů. Přesto život miluje. Televizní redaktorka, která kariéru vyměnila za mateřství. Máma, která bolest z postižení syna proměnila v naději pro svou rodinu. I pro ostatní s podobným osudem. Jak těžké bylo pro Terezu Robinson vzepřít se rodinným vzorcům? Jaké to je být rodinnou koučkou? A o čem je její iniciativa Srdcem Robinson?  (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)