Blízká setkání – Jan Honza Hájek (2022)

Host: herec Jan Hájek. Moderuje Tereza Kostková. Rozhovory s osobnostmi, které znáte, anebo které stojí za to poznat. Dialogy, které pohladí po duši hosty i posluchače. S Dvojkou můžete prožít blízké setkání s novým zajímavým člověkem každý všední den.

Natočeno 2022. Premiéra 13. 12. 2022 (ČRo 2 Praha, 11:04 h.; 30 min.).

Lit.: rota  – Kostková, Tereza: Narozeniny neslavím. Je to mámin den, prozrazuje herec Jan Hájek. Je z dvojčat. In web ČRo 2 Praha, 13. prosinec 2022 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: V souvislosti s premiérou inscenace Babyboom v Činoherním klubu se moderátorka Tereza Kostková herce ptala na to, jestli s maminkou někdy mluvil o vlastním porodu. V otevřeném rozhovoru herec prozradil nejen to, ale mluvil i o svém vztahu k sestře-dvojčeti nebo ke svému kocourovi, o vlastním syndromu vyhoření a jak ho překonal, o tom, proč mu přišla nepatřičná role Sherlocka Holmese anebo proč si Vánoce nedokáže představit bez maminky. Poslechněte si celá Blízká setkání.

„Podle mě ženy, které neměly děti a teď je mají, mají něco úplně jiného v očích,“ uvažuje nad tématem porodu herec Jan Hájek. „Já sám si možná nějak pamatuju, jak jsme se tam v břiše se sestrou mačkali. Jsem z dvojčat. Vytáhli mě jako prvního. Jsem o dvě minuty starší.“

„Jednou za rok jsem byl o dvě minuty starší a ty dvě minuty mi bylo hrozně dobře,“ zasní se Hájek. „Dneska ale vlastní narozeniny se sestrou neslavíme. Ony to totiž nejsou naše narozeniny, ale mámin den. Takhle jsme to někdy od desíti let začali brát.“ (….)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)