My dva a čas Speciál – Eva Hudečková a Václav Hudeček (2022)

Vánočním speciálu Patrika Rozehnala.

Připravilo Brno v roce 2022. Premiéra 25. 12. 2022 (ČRo Brno, 31 min.).

Lit.: djo – Rozehnal, Patrik: Eva a Václav Hudečkovi: Na pomluvy jsme nedali, hluboký vztah je intimní záležitost pouze nás dvou. In web ČRo Brno, 25. prosinec 2022 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: Herečka a houslista se málem nepotkali. „Ten, kdo to řídil, ten nás pěkně napínal. My se měli setkat asi třikrát, než k tomu skutečně došlo. Vždycky z toho ale nějak sešlo,“ vzpomíná Václav.

Manželé Hudečkovi jsou spolu už od roku 1977 a pomalu se blíží ke zlaté svatbě. K jejich setkání nakonec došlo ve filmu. „Hrála jsem takovou povětrnou děvu s Luďkem Sobotou a měl se tam zjevit Venoušek s houslema. A když se objevil, já se na něj podívala, on na mě, a ten pohled byl opravdu osudový.“ „Akorát toho spoustu vystřihali, takže všechny pointy zmizely a výsledkem byl spíš takový blábol. Ani to nešlo do kin,“ doplňuje trochu s lítostí Václav. „Ale jinak na to vzpomínáme s láskou, protože díky tomu jsme spolu.“ (….)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)