Alex a host – Martin Chodúr (2023)

Martin Chodúr hostem Alex Mynářové.

Natočeno 2023. Premiéra 24. 1. 2023 (ČRo Region, 26 min.).

Lit.: JMys – Mynářová, Alexandra: Martin Chodúr: Zlatou éru Stodolní jsem sice nezažil, ale hrál jsem na ní už v 11 letech. In web ČRo Ostrava, 24. leden 2023 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: V roce 2009 vyhrál první řadu Česko Slovenské SuperStar a po vítězství rozhodně neusnul na vavřínech. Nahrál pět alb, složil písně takovým hvězdám, jako byli Karel Gott či Hanka Zagorová, a často koncertuje.

Martin Chodúr se narodil v Ostravě a žije v malé vesnici kousek za ní. O přestěhování do Prahy nikdy nepřemýšlel, ani když vyhrál SuperStar.

„Nikdy jsem vážně nezvažoval, že bych zůstal v Praze, a to z důvodu, že tehdy ta soutěž byla československá a celá se natáčela v Bratislavě. Já jsem tam potom skutečně chvíli žil. A nejvíce nabídek jsem paradoxně dostával na Slovensku, takže ta Bratislava dávala i smysl.“

Nabídky dostával také do muzikálů, ale ty ho nikdy nelákaly. „Je pravda, že přicházely, ale nikdy jsem se nechtěl profilovat jako muzikálový zpěvák. Muzikál je taková zvláštní disciplína a hrozně obdivuji lidi, kteří se mu věnují. Není to jenom o zpěvu, je to vlastně daleko více herectví.“ (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)