Host Apetýtu – David Novotný (2023)

Připravila Jarka Vykoupilová.

Hovoří herec David Novotný.

Natočeno 2023. Premiéra 27. 3. 2023 (ČRo Brno, 29 min.) v pořadu Apetýt.

Lit.: lop – Vykoupilová, Jaroslava: Herec David Novotný: Nejradši nastupuju za pět minut představení. Chci se proměnit střihem. In web ČRo Brno, 27. březen 2023  (anotace + nahrávka k poslechu). – Cit.: Herec David Novotný je momentálně k vidění v seriálech Kukačky a Místo zločinu České Budějovice. Jeho srdeční záležitostí je však především divadlo a postavy obyčejných lidí ze sousedství. „Jsem taková emoční houbička, pracuju 24 hodin denně – všechno obkoukávám, ale dělám to instinktivně,“ říká o herecké praxi.

„Mám pocit, že už jsem na sebe vyžvanil úplně všechno. Nemám žádný třináctý komnaty, ani kostlivce ve skříni, takže mi to nedělá problém.“

„Jsem takový typický Čech, normální chlap. Hraju takový ty lidi, který už jsem potkal – nejsou to přehnaný karikatury, je to taková autentická normalita. Abych působil familiárně pro ty, kteří na mě koukají, abych byl uvěřitelný. To je moje doména,“ myslí si o svých rolích. (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)