Média a Ukrajina (2023)

Přímý přenos z konference.

Hovoří prezident Petr Pavel, kyjevský starosta Vitalij Kličko, britský novinář Peter Pomerantsev, profesorka Marci Shore (USA), opoziční novinářka a dcera zavražděného ruského opozičního politika Borise Němcova Žanna Němcovová, válečný reportér Martin Dorazín a představitelé veřejnoprávních médií z Česka, Slovenska a Ukrajiny.

Natočeno 2023 (Jatka 78). Premiéra 22. 6. 2023 (ČRo 1 Radiožurnál a ČRo Plus).

Pozn.: Český rozhlas Plus ve spolupráci se stanicí Radiožurnál a zpravodajským serverem iROZHLAS.cz pořádá konferenci s názvem Média a Ukrajina.

Zaměří se na roli veřejnoprávních médií v pokrývání dění na Ukrajině, tématem bude také odpovědnost novinářů a postoj Západu ke konfliktu.
Mezi účastníky konference budou domácí i zahraniční osobnosti včetně českého prezidenta Petra Pavla, kyjevského starosty Vitalije Klička, americké profesorky Marci Shore, ruské opoziční novinářky Žanny Němcovové, britského publicisty Petera Pomerantseva, válečného rozhlasového reportéra Martina Dorazína a představitelů veřejnoprávních rozhlasů z Česka, Slovenska a Ukrajiny.
Prestižní konference se uskuteční ve čtvrtek 22. června 2023 v prostoru Jatka 78 v pražských Holešovicích. Vy se jí budete moci zúčastnit prostřednictvím vysílání stanic Plus a Radiožurnál a na webu iROZHLAS.cz. (anotace)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)