Ranní Plus – Vražda Prigožian, obnova Notre Dame, zemřel Pavel Taussig, úspěch liberecké univerzity, příspěvky na dětské kroužky (2023)

Pokud stojí za údajnou smrtí Jevgenije Prigožina Kreml, jaký vzkaz tím komu vyslal? Může zpomalit rekonstrukci pařížské katedrály Notre Dame skon generála, který obnovu řídil? Co se dá dělat s mobilním telefonem za volantem, na co v tom případě lze narazit a jakou „prémiii“ policie může udělit? Klenotník z Kolji, Svazák z Vracenek, psycholog ze Stupně poražených – ale hlavně člověk, který dokázal vykouzlit Úsměvy českého filmu, znalec jeho historie – zkrátka to všechno byl Pavel Taussig. Na liberecké univerzitě vznikla první linka na výrobu nanovlákenné příze – mohli by ji ve své práci používat třeba chirurgové? A k čemu přesně? Kde můžou rodiče požádat o příspěvek na dětské kroužky? Moderují Martina Mašková a Tomáš Pavlíček.

Natočeno 2023. Premiéra 25. 8. 2023 (ČRo Plus, 8:10 h.).

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)