Odysea pokračuje (1998)

Vladimír Vlado Brožík. Feature o tvůrčí práci Stanleyho Kubricka. Dramaturg Emil Benčík. Režie Jaroslav Rihák.

Účinkují Ľubica Očková, Vladimír Obšil, Vladimír Jedľovský, Vladimír Černý, Miroslav Trnavský a Július Vašek.

Natočeno 1998. Repríza 2. – 8. 2. 2024 (SRo 8 Rádio Litera).

Lit.: Šaráková, Lucia: Sedem dní literárnej mystiky a fantastiky. Téma týždňa. In web SRo Rádio Litera,  26. 1. 2024 (článek). – Cit.:  Literárna fantastika, teda špecifické literárne žánre resp.subžánre na vás čakajú na Litere tento týždeň. Hoci sú menej konvenčné, sú stále veľmi populárne medzi knižnými čitateľmi a fanúšikmi atmosféry, ktorá vás unesie do iných svetov. Poslucháči Litery sa môžu tešiť na rôzne diela v žánroch sci-fi, fantasy, horor či mysteriózny thriller (alebo s ich prvkami). (…)

Odysea pokračuje - takto nazval svoj fíčer, venovaný ľudskej a umeleckej osobnosti režiséra Stanleyho Kubricka a spisovateľa Arthura C. Clarka redaktor Vlado Brožík. Od piatka sa naň môžete tešiť v podaní Ľubice Očkovej, ďalej účinkujú Vladimír Obšil, Vladimír Jedľovský, Vladimír Černý, Miroslav Trnavský a Július Vašek. Réžia Jaroslav Rihák. V roku 1998 redakčne pripravil Emil Benčík. (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)