Host Radiožurnálu – Martina Načeradská (2024)

Hostem je Martina Načeradská, veterinářka. Kočky vnímá jako velmi specifická, pesimistická stvoření. Přesto se na ně veterinářka Martina Načeradská zaměřuje především. Skutečně si kočka myslí, že hlavním zájmem všeho a všech je chytit ji a zabít? A jak se smířit s tím, že kočka se člověku nikdy úplně nepodřídí? Moderuje Patricie Strouhalová.

Natočeno 2024. Premiéra 17. 3. 2024 (ČRo 1 Radiožurnál, 10:06 h.; 26 min.).

Lit.: fos – Strouhalová, Patricie: Kočka není nízkoúdržbový pes. I když zůstává jen doma, vyžaduje pozornost, zdůrazňuje veterinářka. In web ČRo 1 Radiožurnál, 17. březen 2024 (článek + nahrávka k poslechu) – Cit.: „Na veterinárních univerzitách se kočičí medicína vůbec neučí, a přitom jde hodně dopředu,“ podotýká Martina Načeradská. Kočky vnímá jako velmi specifická, pesimistická stvoření. Přesto se na ně veterinářka Martina Načeradská zaměřuje především. Skutečně si kočka myslí, že hlavním zájmem všeho a všech je chytit ji a zabít? A jak se smířit s tím, že kočka se člověku nikdy úplně nepodřídí? To vysvětlila ve vysílání víkendového Radiožurnálu Martina Načeradská. (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)