Alex a host – Sagvan Tofi (2024)

Producent a zpěvák Sagvan Tofi hostem Alex Mynářové.

Natočeno 2024. Premiéra 25. 4. 2024 (ČRo Region, 26 min.).

Lit.: djo – Mynářová, Alexandra: Producentem jsem se stal, aby mi dílo nikdo nezkazil, říká Sagvan Tofi. A připravuje Děti ráje 2. In web ČRo Ostrava, 25. duben 2024 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: V mládí byl rebelem a filmovou hvězdou, dnes je úspěšným producentem a autorem muzikálů. Tento přerod nebyl snadný, ale jeho Děti ráje to dokázaly a hrály se 15 let. Teď se připravují Děti ráje 2. (…)

„V době, kdy jsme začínali dělat Děti ráje, tak muzikál bylo skoro sprostý slovo a moc hvězdných jmen do toho s náma jít nechtělo. Dnes hraje muzikál snad každý divadlo, takže konkurence je velká. Měl jsem psát jiný muzikál, ale nakonec jsme se rozhodli udělat Děti ráje 2 a tenhle žánr zase nějak povýšit,“ říká Sagvan Tofi.

Pro volné pokračování Dětí ráje už má obsazení předvybrané. Tentokrát na nabídku kývla všechna oslovená hvězdná jména. „A dokonce jsme získali někoho, kdo ještě v muzikálu nikdy nehrál. Ale obsazení smíme odtajnit až v půlce května.“ (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)