Host Radiožurnálu – Jan Rychtařík (2024)

Hostem je Jan Rychtařík, bývalý manažer, cestovatel. V roce 2018 se rozhodl, že dost bylo korporátního života. Jan Rychtařík vzal rodinu do světa v obytném autě. Jak vzít vlastní osud do svých rukou? Kdy měl pocit, že obytňák raději hodí ze skály? A co ho pobyt v takovém prostoru naučil pro současnou profesi? Moderuje Patricie Strouhalová.

Natočeno 2024. Premiéra 28. 4. 2024 (ČRo 1 Radiožurnál, 10:06 h.; 31 min.).

Lit.: opa – Strouhalová, Patricie: Manažerské jistoty vyměnil za dobrovolničení na farmách. „Už umím nechat věci plynout,“ říká cestovatel. In web ČRo 1 Radiožurnál, 28. duben 2024 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: Na začátku byla touha trávit čas se svými dětmi a ukázat jim, jak funguje svět, vzpomíná Jan Rychtařík.

Měl dům, dobrou práci i peníze na život, úplně šťastný ale nebyl. Jak těžké bylo pro cestovatele Jana Rychtaříka přestěhovat se s manželkou a čtyřmi dětmi do karavanu a začít cestovat po Evropě? Co mu dal pobyt na evropských ekofarmách? A jak na změnu reagovaly jeho děti? (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)