Host Radiožurnálu – Lucie Matějíčka Sehnalová (2024)

Hostem je Lucie Matějíčka Sehnalová, režisérka a producentka. Umí sehnat utajeného šéfa a natočit ho v roli řadového zaměstnance. Producentka Lucie Matějíčka Sehnalová už natočila těchto populárních reality show několik. Chce se majitelům firem jít do rizika, že kamera uvidí něco nepěkného? A jak moc je vůbec taková realita reálná? Je to dokument, nebo spíš děj podle scénáře? Moderuje Jan Pokorný.

Natočeno 2024. Premiéra 2. 5. 2024 (ČRo 1 Radiožurnál, 9:06 h.).

Lit.: zup – Pokorný, Jan: Reality show jsou jako pohádky, a ty máme všichni rádi, směje se kreativní producentka Utajeného šéfa. In web ČRo 1 Radiožurnál, 2. květen 2024 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: Lucie Matějíčka Sehnalová je televizní režisérka a kreativní producentka. Stojí za úspěchem reality show Utajený šéf, jež dosahuje sledovanosti milionu diváků. „Utajený šéf pomáhá vedoucím nahlédnout na práci z jiného úhlu, pomáhá zlepšovat pracovní prostředí pro zaměstnance,“ popisuje efekt, který kromě zábavy show má. Co stojí za úspěchem jejích projektů?  (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)