Dvacet minut Radiožurnálu – Tomio Okamura (2024)

Hostem je Tomio Okamura, předseda strany Svoboda a přímá demokracie. Jak hodnotí dvacet let českého členství v Evropské unii parlamentní opozice? Uznává výhody v podobě přístupu na evropský trh nebo spolupráce se zahraničními firmami? Podpořila by zavedení společné evropské měny? Moderuje Tomáš Pancíř.

Natočeno 2024. Premiéra 2. 5. 2024 (ČRo 1 Radiožurnál – ČRo Plus, 17:06 h.; 23 min.).

Lit.: Job – Pancíř, Tomáš: Zničení České republiky. Radši bych o procento zchudl, než abych tady měl africké a islámské migranty a bál se vyjít ven, říká Tomio Okamura. In web ČRo 1 Radiožurnál, 2. květen 2024 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: „Většina Čechů EU nedůvěřuje a já s nimi souhlasím, vidím to stejně kriticky,“ říká předseda hnutí SPD Tomio Okamura. (..)

Jak hodnotí dvacet let českého členství v Evropské unii parlamentní opozice? Proč chce hnutí SPD vyvolat referendum o vystoupení z EU? A co podle jeho předsedy znamená pro Česko migrační pakt? „Migrační pakt vznikl na základě iniciativy Německa, Itálie, Španělska a Francie právě proto, že se potýkají s nezvládnutým množstvím migrantů z Afriky a z islámských zemí,“ tvrdí šéf hnutí SPD Tomio Okamura.  (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)