Alex a host – Šárka Krausová (2024)

Herečka Šárka Krausová hostem Alex Mynářové.

Natočeno 2024. Premiéra 29. 5. 2024 (ČRo Region, 27 min.).

Lit.: djo – Mynářová, Alexandra: Je těžké zastavit loď přímo u tonoucího, říká o natáčení seriálu Pod hladinou Šárka Krausová. In web ČRo Ostrava, 29. květen 2024 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: Z přírodní brunetky se v posledních seriálech stala blondýnka. Ve Zlaté labuti ztvárnila ředitelku obchodního domu, v seriálu Pod hladinou hrála policejní techničku. Kvůli roli si musela udělat i řidičák na loď.

Šárka Krausová zazářila v seriálu Zlatá labuť, ale do našeho studia už přišla jako brunetka. „Návrat k mé původní barvě vlasů znamená, že už se seriál nebude natáčet. V hnědé se cítím nejlíp. Ale půjdu do jakékoli barvy vlasů, kterou bude role vyžadovat. Viděla jsem, že mě blond rozsvěcí, ale lépe se cítím jako bruneta.“

Šárka Krausová pochází z umělecké rodiny. Je rozená Vaculíková, její otec je skladatel Jaroslav Vaculík, strýc je herec Lukáš Vaculík. Usnadnilo jí to cestu do branže? „Rozhodně mě to nějak ovlivnilo. Vyrůstala jsem v divadle, tak to prostředí pro mě bylo známé a běžné.“ (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)