Vývar 1/? (2024)

Podcast o tom nejzajímavějším na filmové přehlídce v Karlových Varech. Dozvíte se, jaké filmy si letos nechat ujít, koho kde můžete potkat, kam určitě zajít a co vyzkoušet. Připravila Eliška Balcárková.

Natočeno 2024. Webová premiéra 1. dílu 29. 6. 2024 (ČRo 1 Radiožurnál).

Obsah: 0. Předfestivalový Vývar () – 1.  Začínáme! (11:21) – 2.  Skrz naskrz (12:17) – 3. Den s Českým rozhlasem (12:31) – 4. Vlny (13:25) -

Lit.: Hrnčíř, Martin – agf – Balcárková, Eliška: Předfestivalový Vývar. In web ČRo 1 Radiožurnál, 24. červen 2024 (anotace + nahrávka k poslechu) – Cit.: Co všechno Radiožurnál z festivalu chystá? Poslechněte si předfestivalový VýVar.

58. ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary začne v sobotu 28.6. a bude se konat až do 6.7. Co se děje ve Varech před zahájením festivalu? A jaký program si pro posluchače i kolemjdoucí připravil Radiožurnál? Poslechněte si pilotní díl festivalového podcastu Vývar!

Lit.: Hrnčíř, Martin – agf – Balcárková, Eliška: Začínáme! In web ČRo 1 Radiožurnál, 29. červen 2024 (anotace + nahrávka k poslechu) – Cit.: 58. ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary byl slavnostně zahájen. Co diváky v následujících dnes čeká? Poslechněte si první díl festivalového podcastu Vývar!

Lit.: Hrnčíř, Martin – agf – Balcárková, Eliška: Skrz naskrz. In web ČRo 1 Radiožurnál, 30. červen 2024 (anotace + nahrávka k poslechu) – Cit.:  Dnes se společně projdeme po Karlových Varech a představíme některé letošní české filmy – a to prostřednictvím hostů Radiožurnálu. Poslechněte si druhý díl podcastu Vývar!

Lit.: agf – Balcárková, Eliška: Den s Českým rozhlasem. In web ČRo 1 Radiožurnál, 1. červenec 2024 (anotace + nahrávka k poslechu) – Cit.: Dnešní VýVar bude tak trochu o nás, o rádiu. Premiéru má totiž film Jiřího Mádla Vlny, který mapuje prostředí Československého rozhlasu na konci šedesátých let. A uslyšíte i hokejistu Jakuba Voráčka.

Lit.: agf – Balcárková, Eliška: Vlny. In web ČRo 1 Radiožurnál, 2. červenec 2024 (anotace + nahrávka k poslechu) – Cit.: Jaká byla premiéra filmu Vlny? Snímek ukazuje práci rozhlasových novinářů v šedesátých letech. Jaká je ale práce rozhlasáků v současnosti? (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)