Dvacet minut Radiožurnálu – Jaroslav Jirásek (2024)

Hostem je Jaroslav Jirásek, starosta obce Městečko u Křivoklátu. Svazek obcí Křivoklátska se douhodobě staví proti zřízení Národního parku. Co vadí místním občanům a jejich politickým představitelům? V čem nesouhlasí s ministrem životního prostředí Petrem Hladíkem, který se snaží zřízení parku obhájit, a také proto se dnes znovu na Křivoklátsko vydává? Moderuje Vladimír Kroc.

Natočeno 2024. Premiéra 8. 7. 2024 (ČRo 1 Radiožurnál – ČRo Pus, 17:06 h.; 24 min.).

Lit.: job – Kroc, Vladimír: Zřízení národního parku je zločin proti přírodě. Nechceme aby, Křivoklátsko vypadalo jako Šumava, myslí si starosta Městečka u Křivoklátu. In web ČRo 1 Radiožurnál, 8. červenec 2024 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: Svazek obcí Křivoklátska se staví proti zřízení Národního parku. Co vadí místním občanům a jejich politickým představitelům? V čem nesouhlasí s ministrem životního prostředí Petrem Hladíkem, který se snaží zřízení parku obhájit? „Národní park má vzniknout jako nová hračka pro část odborné veřejnosti, kde by si mohla dělat svoje experimenty,“ myslí si Jaroslav Jirásek, starosta obce Městečko u Křivoklátu. Moderuje Vladimír Kroc. (….)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)