Dvacet minut Radiožurnálu – Michal Bláha (2024)

Hostem je Michal Bláha, ředitel organizace Hlídač státu a poradce vicepremiéra Bartoše. Ministr pro místní rozvoj a vicepremiér Ivan Bartoš z Pirátské strany prožívá kvůli změnám stavebního řízení perné léto. Proč se digitalizace komplikovaného a zdlouhavého stavebního řízení tolik protahuje? Proč je Česká republika všeobecně v digitalizaci pozadu? Moderuje Vladimír Kroc.

Natočeno 2024. Premiéra 26. 8. 2024 (ČRo 1 Radiožurnál, 17:06 h.; 24 min.).

Lit.: Kroc, Vladimír – job: Na digitalizaci stavebního řízení se snažím nekoukat politicky. Každá taková změna bolí, přináší problémy, popisuje expert Bláha. In web ČRo 1 Radiožurnál, 26. srpen 2024 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: Ministr pro místní rozvoj a vicepremiér Ivan Bartoš (Piráti) v létě musel řešit problémy se změnami stavebního řízení. Proč se digitalizace komplikovaného a zdlouhavého stavebního řízení tolik protahuje? A není digitalizace v Česku příliš překotná? „Digitalizuje se nejrychleji v historii. To, že se to dělá až teď, je ostuda,“ říká v pořadu Dvacet minut Radiožurnálu Michal Bláha (Piráti), ředitel organizace Hlídač státu a poradce vicepremiéra Bartoše. Moderuje Vladimír Kroc. (..)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)