Slejvák 1/?? (2024)

Podcast o novinkách z digitálního světa a popkultury. Rychlá popkulturní sprcha na Radiu Wave, kterou připravují Vilma Svobodová a Miroslav Harant.

Natočeno 2024. Premiéra 1. dílu 8. 7. 2024 (ČRo Rádio Wave, 19:00 h.; 32 min.).

Lit.: Svobodová, Vilma – Harant, Miroslav: Rychlá popkulturní sprcha na Radiu Wave! Startuje nový podcast Slejvák. In web ČRo Radio Wave, 1. červenec 2024 (článek + teaser k poslechu). – Cit.: Od 8. července startuje na Radiu Wave podcast Slejvák, který můžete poslouchat každé pondělí od 19 hodin. Moderovat ho budou Vilma Svobodová a Miroslav Harant. V každém díle se společně ponoří do toho, co hýbe světem popkultury a sociálních sítí.

„Sledujeme vše od aktuálního dění na hudební scéně, přes nejnovější dramata na sociálních sítích až po novinky ze světa bizarních reliaty shows. Bude rychlá popkulturní sprcha!“ přibližují Slejvák Vilma a Miroslav, kteří jsou chronicky online. (…)

Lit.: Svobodová, Vilma – Harant, Miroslav: Helena Vondráčková je stejně autentická jako Charli xcx. Slejvák manifestuje zlatou éru popu. In web ČRo Radio Wave, 8. červenec 2024 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.:  Kvalitní pop vyžaduje hlavně autenticitu a wow efekt – ten nechybí ani Lucii Borhyové v kreativních instagramových spolupracích. Poslechněte si první epizodu popkulturního podcastu Slejvák!

„Hlavně no stress,“ připomněli si legendární slova tiktokové influencerky Marcelky novopečení moderátoři Vilma s Mírou na začátku historicky prvního dílu Slejváku. Ten věnovali Heleně Vondráčkové, hořkosladkému vzpomínání na éru blogů, ale hlavně kritice současné pop music.

„Doufáme, že budeme podobně ikonická dvojice jako Šimon s Hankou,“ odvážně manifestuje Vilma a Míra dodává, že duchovně navazují na již bývalý podcast Kompot, jehož odkaz se pokusí nezničit. S bývalými moderátory mají však jedno společné: téma Marka Ebena.

Ten je podle Vilmy slov ve své vlastní, třetí kategorii návštěvníků Filmového festivalu v Karlových Varech, hned vedle celebrit a rádoby-celebrit. S Mírou se shodli na tom, že je nemrzí, že na festivalu nikdy nebyli a připomněli si alespoň Met Gala moment Jitky Čvančarové v modrých šatech z roku 2021 a následné nepříliš vyvedené memy od umělce TMBK.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)