Alex a host – Michaela Dolinová (2024)

Michaela Dolinová hostem Alex Mynářové.

Natočeno 2024. Premiéra 4. 9. 2024 (ČRo Region, 28 min.).

Lit.: Hok – Mynářová, Alexandra: Stigma moderátorky mě stále pronásleduje, ale už mě to tolik netrápí, říká Michaela Dolinová. In web ČRo Plzeň, 4. září 2024 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: Michaelu Dolinovou znají diváci hlavně z televize Nova, kde byla dlouhou řadu let moderátorkou. „Když jsem z Novy odcházela, tak jsem to vlastně brala docela pozitivně. Protože kdo vydrží v soukromé televizi tak dlouho?“ říká v pořadu Alex a host Michaela Dolinová.

„Po Nově jsem pak nastoupila do seriálu Ordinace v růžové zahradě, tak mě ten odchod tolik nebolel. Ale když jsme teď slavili třicetiny, tak to bylo úžasné.“

Přestože hrála dlouho v seriálu, lidé ji stále více vnímali jako moderátorku. „Vlastně si musím přiznat, že to stigma moderátorky mě stále pronásleduje. Jednu dobu jsem se tím trápila, ale dnes už to tak nemám. Herectví se totiž stejně věnuji, hraju divadelní komedie.“ (..)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)