Rádio Ivo – Jednou nohou v budoucnosti (2019)

Improvizovaná rozhlasová hra před publikem. Může se traumatizovaným vedoucím tábora pro handicapované zcela dařit proces inkluze? Dozvíme se něco o základech feminismu? Kdo se pokadí tentokrát? Zachrání Michal Suchánek Radio Ivo? Nebo ho zničí?

Účinkují Michal Suchánek, Johana Ožvold, Petr Marek a Marian Moštík.

Natočeno 2019. Premiéra 26. 10. 2019 (ČRo Rádio Ivo, 50 min.) v cyklu Radio Ivo na Radiu Wave: Život nedoceníš.

Lit.: anonym: Radio Ivo feat. Michal Suchánek: Jednou nohou v budoucnosti. In web ČRo Radio Wave, 26. říjen 2019 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: Opravdu se to stalo: díky nařízení vedení Českého rozhlasu, které trvalo na posílení souboru Rádia Ivo o minimálně jednu slavnou osobnost, tu máme premiéru nové hry pro čtveřici postav. A tím čtvrtým účinkujícím je bývalý populární dětský herec Michal Suchánek!

Radio Ivo je přenesení rozhlasové hry na divadelní prkna a zpět do rozhlasu bez jakékoli transformace, pouze s možností vidět její vznik bez přípravy. Výrazová civilnost a zvukový realismus v pozvolném tempu performerů Johany Ožvold, Petra Marka a Mariana Moštíka. Záznam nové rozhlasové hry vysíláme vždy poslední sobotu v měsíci od 20:00. (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)