Poslední dny dinosaurů 1/6 (2018)

Vladimír Socha. Napínavý sci-fi thriller, zasazený do jednoho z nejzajímavějších období pravěku se znaky světa moderního i prastarého. Poutavý příběh zoufalého boje o přežití v dávnověku za použití znalostí a prostředků moderní civilizace. Hudba Jiří Strohner. Zvukové efekty Tomáš Pergl.  Zvukový mistr Milan Křivohlavý.  Režie Vlado Rusko.

Účinkují Jan Vlasák, Miroslav Táborský, Jana Stryková, Jaroslav Plesl, Igor Bareš, Stanislav Lehký, Marcel Rošetzký, Hanuš Bor, Tomáš Dastlík, Svatopluk Schuller, Zdeněk Dolanský, Anna Peřinová, Pavel Rímský a Milan Křivohlavý.

Natočeno v roce 2018. Premiéra 24. 11. – 29. 12. 2018 (celková délka 111 minut) v rámci pořadu Meteor.

Obsah: 01:12 Vyprávějí si orangutani příběhy? – 07:43 Jak se zrodily supernovy -13:57 Motivace a plánování v lidském mozku – 25:30 Velká výprava za dinosaury pokračuje! – 26:12 Přežil by člověk v době dinosaurů?

Lit.: Sobotka, Petr: Meteor o orangutanech, kteří si vyprávějí příběhy, supernovách nebo dinosaurech. In web ČRo Plus, 15. prosinec 2018 (článek).

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)